Client
Dansk Arkitektur Center
Year

2020

School
IT Universitetet,
Digital Design &
Interaktive Teknologier
Deliverables
  • Concept
  • Persona
  • Customer Journey
  • Figma mockups

Museumsudstilling med

fokus på participation

Udviklingen af konceptet; Architects of the Future tog udgangspunkt i en UX designproces. Processen startede med en undersøgelse og kortlægning af Dansk Arkitektur Centers (DAC) brugerrejse, ved brug af observationer og interviews med brugerne og ledelsen på DAC.

Herefter begyndte idegenereringen og prototyping af museumsudstillingen; Architects of the Future, som blev udviklet med fokus på at skabe en museumsoplevelse som engagerer børnefamilier og gennem leg lærer dem om arkitektur. Konceptet er udviklet gennem mange iterationer hvor vi har testet og redesigned prototypen. Vi udførte bl.a. præferencetests og tænke-højt-tests. I denne fase fokuserede vi på et enkelt sted i brugerrejsen, som var introduktionen til konceptet, da vi fandt ud af at dette var et særligt pain point hos testpersonerne. Denne introduktion til konceptet er illustreret med mockups lavet i Figma.

Konceptet går ud på at børnefamilier sammen skal designe en bygning som skal placeres på en given lokation. Hertil har de begrænsninger i form af en deadline og at de kun skal tegne dele af en bygning, hvilket associerer sig med børnelegen hvor der laves foldetegninger.

DAC Customer Journey & Concept Sketch

Architects of the Future mockups

Se koncept mockups Tryk her